Plötsligt var det höst...

10okt

Sommaren blev ju lång och till slut blev det lite småjobbigt att vara islandshäst med begynnande vinterpäls i ökenhetta! Nu är de betydligt nöjdare, själv var jag nära att frysa ihjäl igår när det var dags för årets "Rid för rosa bandet"-evenemang. Tidigare har vi "bara" haft själva "rosa ritten" vilket varit trevligt och dragit in en del pengar till Cancerfonden, men i år hade vi alltså möjlighet för fler att göra detta på olika nivåer, samt en tävling. Givetvis var hästar och ryttare rosapyntade och glada och gjorde fenomenalt fina prestationer! (Påverkade av allt rosa kanske?) Vi lär absolut göra om det nästa år, då är ni välkomna :)
Snart är det dags för dagridläger! På höstlovet (v44) mån-tis, mer info är på gång!

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.