Hett och hektiskt

26aug

Just nu är det väldigt mycket att göra, i synnerhet som ridskolan äntligen startar igen nästa vecka :)
Nya och gamla elever är hjärtligt välkomna, har man missat att betala terminsavgiften så får man se till att ordna det omedelbums (pris o konto under fliken ridskola) De flesta fortsätter som vanligt på samma tid, annars hör man av oss (om man inte redan gjort det)
Vi har en hel del nya på kö, alla har dock inte fått klart besked om grupp än, då jag helt enkelt haft lite väl mkt att stå i! Tack för att ni har tålamod, har man fortfarande inte fått besked under morgondagen så får man mer än gärna ringa/smsa mig.
Till helgen är det komma igång-kurs för vuxna (info till höger) vilket vi ser fram emot! Vet att många även efterlyser tävlingskurs, men har inte lyckats hitta ledigt och lämpligt datum för den än, men det kommer! Vi vill ju även hålla tävling igen så snart som möjligt, i år har vi ju haft ovanligt få, men väldigt lyckade tävlingar här, så man har ju onekligen fått mersmak:)
För er som vill rida tur så är det ju högsäsong ett tag till, dock blir det ju en aning snålare med tider nu när ridskolan startar. Vardagar dagtid kan ofta vara rätt lätt att få tid, under ridskoletimmar (mån-tors efter 16) är det svårast, men inte helt omöjligt särskilt om man är en mindre grupp. (Runt 2-3 st)
Det har varit väldigt uppskattat att vi lägger upp lediga tider här, så det får vi ju fortsätta med:) Givetvis kan man som vanligt boka tider längre fram än de som vi lägger ut här, och finns inte en önskad tid i " ledigtlistan" så kan man ändå höra av sig, ibland har man ju tur så ngt blivit ledigt ändå. (Man kan även sätta upp sig på kö om det är en specifik dag/tid man efterfrågar.)
Bokningsbart v 35 & 36
Fredag 2/9
Sön 4/9 kl 11 2-4 platser (1,5/2h)
Fre 9/9
(10-11/9 har vi ev kurs, annars ledigt för turer mm, bestäms senast 30/8)

Oavsett fråga, kontakta Nathalie på 0737-053595 (smsa om jag ej svarar)
OBS! Då extra många vill nå mig för närvarande är det lite knivigt att hålla sig i fas, mailen ligger lite mer efter än missade samtal och sms så rekommenderar de senare om man vill nå mig snabbare, har jag inte svarat inom 1-2 dagar så är det smart att klättra upp i listan via nytt sms. (Det bör bli lättare igen runt v 36)

Slutligen kan vi med stolthet meddela att vår uppfödning Pegasus från Knapegården har tävlingsdebuterat! (Med Nathalie i sadeln, som ej tävlat ovalbanegrenar sen innan bäbis, dvs 2,5 år sedan) Pegasus, som är Fjödurs son, har ärvt mammas goda lynne och uppförde sig exemplariskt, särskilt med tanke på att han är en ung hingst som aldrig sett en tävlingsplats förut! Stoägare får dock ha lite tålamod då vi bestämt att vänta med att visa honom till våren, han är ju fortfarande rätt nyinriden och oerfaren, så vi tar höst och vinter till att i lugn o ro göra honom mer redo.

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.