Vilken höst!

23nov

Livet med bebis kräver ju såklart sitt, men de senaste månaderna har vi ändå fått till många lyckade aktiviteter utöver ridskola och turer. Sommarsäsongen avslutades med ett fantastiskt Lag-SM i Skåne där duktiga Gneistielever- och hästar presterade långt över uppsatta mål.
Under hösten har jag äntligen kommit ut på tävlingsbanorna igen, främst med Ögn som legat i topp i speedpass, men även startat Maximus i hoppning och även då vunnit:)

Oktober var en fantastisk månad, inte bara pga det vackra vädret. Månaden började med traditionsenlig Rosa Bandet-ritt då vi lånar ut hästarna till bl.a. elever mot bidrag till Rosa Bandet-kampanjen. Trevligt, för en god sak och dessutom kul med alla rosapyntade hästar och ryttare!
Därefter var det dags för nästa nya tradition, skördefest på Tjolöholm. Liksom förra året hade vi prova på-ritter, för barnen i paddock och med vuxna och ungdomar red vi på härliga miniturer till havet. Utöver det hade vi även inte mindre än tre uppvisningar/dag så vi var nog lite möra i slutet, men väldigt glada över lyckad helg.
Tiden går fort när man har roligt, och denna hösttermin har gått alldeles för fort så snart är det vinterlov för ridskolan. En del hästar har då semester, men flera kommer vara igång i år så det kommer ändå finnas möjlighet att komma ut och rida. Utöver turitter kommer vi ha lite olika aktiviteter för både vuxna och barn. Tex seriekurser för vuxna som startar i januari. Mer info kommer!

Många funderar ju på julklappar nu och får ofta frågan om vi har presentkort, vilket vi har. Kontakta mig på 0737-053595, därefter kommer man antingen hit och köper på plats eller så sätter man in betalning på vårt bg och får det hemskickat.

För er som är intresserade av att börja på ridskolan så beräknas vårterminen starta v 8, hur det ser ut med platser vet jag efter månadsskiftet.

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.