Julklappstips!

22dec

Som vanligt säljs ju en hel del presentkort och lite annat smått och gott från butiken i december. I år känns det dock som betydligt fler än vanligt har svårt att hitta vettiga saker till nära och kära, därför känns det ju extra lägligt att vi har lite små erbjudanden på g!
Dessa kommer endast att gälla under måndagen den 23/12!
Kmr under kvällen uppdatera m info om dessa:)
Givetvis är man välkommen att komma förbi och köpa de vanliga presentkorten eller fina paket till släkten, hästen, hunden eller katten. Vi har ngt för de flesta oavsett art, ålder, intressen.... Tex häst/hundgodis, olika oljor, krämer och liknande att vårda stela vinterkroppar och tråkig vinterhy :) , förra årets succé hjälmluvan, och givetvis lite allt möjligt för våra älskade hästar och deras fans.
Snart följer presentation nr 1!

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.